Держпідприємоство очолив Станіслав Банчук.

Уряд призначив Станіслава Банчука виконувачем обов’язків директора державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт».

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Погодитися з пропозицією Фонду державного майна про призначення Банчука Станіслава Ярославовича виконувачем обов’язків директора державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт», — йдеться в розпорядженні Кабінету міністрів №386 від 30 квітня.

На сайті ФДМ і сторінці «Укрспирту» в фейсбуці поки що додаткові дані про нового керівника відсутні. Згідно з інформацією в інтернеті, людина з таким самим прізвищем та ініціалами була заступником обласного прокурора Чернівецької області до 2014 року, після чого вела індивідуальну адвокатську практику в Київській області.

Згідно з даними сервісу Youcontrol, Банчук є засновником низки підприємств, зокрема ТОВ «Юридична компанія «Стандарт», ТОВ «Газтехком», ТОВ «Новітні енергетичні системи», Торговий дім «П.Е.Г.О.», ТОВ «ВОГА Ресурси» і ТОВ «СпецОіл», які спеціалізуються на торгівлі нафтою і газом.

  • 1 лютого 2022 року в.о. директора ДП «Укрспирт» Сергій Блескун заявив, що залишає свою посаду. Він очолював держпідприємство з жовтня 2019 року.
  • Кабмін тимчасово поклав виконання обов’язків директора на Віталія Жадобіна, раніше він працював в «Укрспирті» начальником управління.

lb.ua

Раздел

Экономика,

Обновлено: 6 мая 2024