Також Москаленко виступає за створення наглядової ради УДП.

Дмитро Москаленко

Генеральний директор Дунайського пароплавства Дмитро Москаленко пропонує запровадити для товариства знижку на залізничні перевезення до Ізмаїлу.

Як ідеться в дописі Москаленка у фейсбуці, якщо держава зацікавлена отримувати податки з перевезень агропродукції, то потрібно сприяти завантаженню державного флоту.

Також гендиректор УДП пропонує створити наглядову раду, що відкриє доступ до міжнародного фінансування модернізації флоту. «Новий флот забезпечить значно вищу рентабельність перевезень», — зауважив Москаленко.

Також він пропонує погодити зміни до фінансового плану, щоб підприємство могло позбавлятися «десятків тисяч тонн металобрухту». 

  • Навесні Українське Дунайське пароплавство спустило на воду третю баржу, зроблену зі старих суден. Для спорудження баржі використовують ліхтери – маленькі самохідні судна, які вже не є економічно доцільними для експлуатації. Таким чином підприємству вдається розширювати вантажність за рахунок старого флоту на власних потужностях без залучення сторонніх коштів.

lb.ua

Раздел

Экономика,

Обновлено: 22 июля 2024