Матеріали справи скеровано до суду. 

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області завершили досудове розслідування щодо умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах компанією-експортером сої. 

Про це повідомила пресслужба БЕБ.

Матеріали справи скеровано до суду. 

Встановлено, що службові особи підприємства умисно не відобразили в податковій звітності, а саме — декларації з податку на прибуток підприємства, операції з отримання сої. Її підприємство планувало експортувати до Сейшельських островів.

У результаті компанія ухилилась від сплати майже 19 млн грн податків. Під час слідства детективи повідомили одній з її посадових осіб про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) в особливо великих розмірах.

«Наразі до Державного бюджету забезпечено надходження майже 19 млн грн. Справу скеровано до суду», — йдеться в повідомленні.

  • Раніше, на Львівщині забезпечили відшкодування до державного бюджету понад 4,2 млн грн податків, які не сплатила компанія, що займається продажем продуктів харчування. 

lb.ua

Раздел

Экономика,

Обновлено: 29 августа 2024