Аукціон пройде на Прозорро.Продажі.

Годинники Медведчука, які виставлять на аукціон

Завтра на аукціон виставлять 20 дороговартісних годинників Медведчука. Реалізовуватимуть їх на Прозорро.Продажі. Загальна оцінка всіх 20 лотів – 10,6 млн грн. 

Про це повідомила голова АРМА Олена Дума.

Раніше Нацагентство прийняло 20 годинників і передало їх організатору торгів – ТОВ «Полонекс», а сьогодні АРМА представило колекцію годинників потенційним учасникам конкурсу.

Завтра на аукціон виставлять 20 дороговартісних годинників Медведчука

Огляд годинника Медведчука, який виставлять на аукціон

«Сьогодні ми забезпечили доступ до цих активів для покупців, експертів, журналістів та громадськості. Кожен міг особисто оглянути годинники, серед яких справжні ексклюзиви – Breguet, Patek Philippe, Dolce & Gabbana та інші», – зазначила Дума і додала, що експерти були здивовані унікальними характеристиками деяких екземплярів. 

«Наприклад, золотий корпус Dolce & Gabbana чи дзеркальні серійні номери Breguet — такі особливості рідкість навіть для цих преміальних брендів», – розповіла вона.

Завтра на аукціон виставлять 20 дороговартісних годинників Медведчука

Годинники Медведчука, які виставлять на аукціон

Після продажу ці кошти підуть до держбюджету та на військові облігації. 

  • У серпня агентство отримало незалежну оцінку цих годинників. Найдорожчі серед них – це Breguet 4416K за 1 859 013 грн та Patek Philippe за 1 271 503 грн.
  • АРМА передасть 148 картин Віктора Медведчука національному музею, а ті, що не становлять значної культурної цінності, продадуть.
  • Крім цього, агентство отримало в управління земельні ділянки Медведчука-Козака в Києві.
  • Також державі передано “нову партію” майна братів Медведчука та Козака на майже 400 млн грн. Йдеться про землю, корпоративні права, майнові комплекси і автотранспорт чотирьох підприємств у Львові.

lb.ua

Раздел

Экономика,

Обновлено: 5 сентября 2024