Британські вчені розповіли як створити ефективну молочну ферму
Экономикаagroter.com.ua5 дней назад

Британські вчені розповіли як створити ефективну молочну ферму

На Британсько-українському агробізнес форумі «Ефективна молочна ферма», який відбувся цього року в рамках заходу АгроВесна 2020 британські вчені визначали чи реально подолати дефіцит молочної сировини на внутрішньому ринку, що потрібно вітчизняній МТФ, аби стати такою ж, як британська і чи реально до 2026 р. створити в Україні 5 тисяч сімейних молочних ферм. Про це йдеться у статті «Як створити ефективну молочну ферму: поради британських фахівців» на Kurkul.com.

Джон Мейон, генеральний директор з експорту Департаменту міжнародної торгівлі, поділився з присутніми прикладами успішного досвіду Великої Британії в молочному тваринництві. Фахівці з UkrMilkInvest Group пропонують створювати сімейні молочні ферми за британським зразком аби Україна також стала лідером в молочній галузі.

За словами вчених, для реалізації такого проекту необхідно 6,3 млрд грн інвестицій, 2,9 млрд грн дотацій. Окупність такої сімейної молочної ферми складе 3 роки.

«Сімейним молочним фермам, об’єднаним у кластери, простіше буде дотримуватись санітарних умов виробництва молока, гарантувати його високу якість, а значить, і продавати ґатунком екстра і вищим», – йдеться у повідомленні.

Також на форумі звернули увагу на необхідності сучасного доїльного обладнання, а також на щоденному моніторингу ряду показників, починаючи від рівня надою і закінчуючи рівнем pH у коров’ячому рубці.

Написать комментарий
💬 Последние комментарии
Starый Йухан
И шо, весьмирснами накрывается медным тазом ? Спойте щенэвмэрлу, мабуть поможэ...
Starый Йухан
"Наркотики всегда убивают."
Весёлый Роджер
Ой панове, тюю, шо тут робиться, запор заднемотор объявился - не запылился. Как пить дать тай век свободы не видать, грошей Соросюга подкинул ему на нищебродность. А я уж запор, ты уж звиняй, грешным делом понадеялся, шо тебя ковид побрал к чертям собачим, а ты живучий оказался, значит жив ыщо- курилка! Но дивлюся, какой ты не такой, ну не сильно пока русофобный. Или это ты пока так, разминаешься на кошаках щиро селячих, так сказать, входишь в режим русообсерания и русоофшоронадругательства! Ну давай, давай, не перенапрягись тильки … до усёру, держи марку заднемотору. И.Ищенко с А.Роджерсом, вони же рядом, тут за заосадом! Смотрю твоего «коллеги» чи калеки по цеху русофобных пиндо 3.14здаболов - нима, ты не на подмену ему вышел? Он часом не захворал? Ой горе то какое, пиду тоди с ранку пятый баян докупать! Может повезёт? – отметим праздник как надо!
Весёлый Роджер
«Пам’ятай чужинець... тут батрачит вільний Українець!!!» «Елена - 10 декабря 2019 - Продержится Украина, не беспокойтесь …, она движется к прогрессу и процветанию, весь мир с нами….» «Крайина, крайина, крайина, ночная бабочка, ну, кто же виноват. Крайина, крайина, крайина, огни сортиров вновь тебя манят.»(С) «Я с позором жить не буду. Завтра пойдём вместе вперёд. Если пуля в лоб, то пуля в лоб. Но честно, справедливо и смело. Сегодня защищаем Майдан. Я говорил публично, на всю страну, сделаю до последней секунды всё, чтобы каждый человек в этой стране сберёг свою жизнь. Чтоб наша страна сбереглась, как единое государство. Чтоб наши дети не плакали по своим родителям. Чтоб наши родители не плакали за своими детьми, как уже сегодня плачут…. Виктор Янукович, осталось 24 часа! Принимай это решение. Я решение принял. Слава Украине!» Читайте новины от пропахандона Шмули_Елен и вырастет у вас член до колен!
Славянин
А кого, вообще, должно интересовать мнение держдупа
-------------
Что петя сша тебя использвали а теперь заберут твоё и выбросят. Видать ты им ище не все отдал вот тебя и доят.Сдал свою страну, кому нужен изменник который предал даже свою страну.
------------
Смотрите как стоит смотрящий аваков -авакян. Армян назначили смотрящими за украинцами-видно как они последнее время обнаглели.