Шебелинський НПЗ наростив виробництво бензину Šhebel 95 на майже 84% у І півріччі
Экономикаmind.ua14 июля 2021

Шебелинський НПЗ наростив виробництво бензину Šhebel 95 на майже 84% у І півріччі

Підприємство збільшило переробку сировини майже на 7%

Шебелинський нафтопереробний завод (Šhebel), який входить до нафтового дивізіону групи «Нафтогаз», у січні-червні 2021 року збільшив обсяг переробки сировини на 6,8% – до 236 000 тонн. Про це повідомляється у пресрелізі групи.

Зазначається, що підприємство наростило виробництво бензину Šhebel 95 на 83,8% – до 24 000 тонн, а дизельного пального ДП Shebel – на 11,5%, до 42 000 тонн. Випуск нафтового скрапленого газу Šhebel LPG зріс на 0,1% – до 73 000 тонн.

Загальний обсяг реалізації пального через власну мережу АЗС U.GO за шість місяців підвищився на 7,7% – до 8 300 тонн. Зокрема, зріс продаж пального Šhebel 95 на 49,6% 0 до 1 700 тонн і дизельного пального на 42,5% – до 764 тонн.

Написать комментарий
💬 Последние комментарии
е
про тупость тебе бы промолчать...
Лена
Сколько денег на эту мразь сейчас тратят!!!!! Зайдите в детскую онкологию твари!!!!! Этому чму 87 лет. Пусть дохнет — это естественно в этом возрасте!!!!!!!! Помогите лучше этими деньгами детям суки!!!!!
Злочынна панда
А, ещё они размножали окраинцев, чтобы те вкалывали. До 52 миллионов довели поголовье
Аа
Весело тут у вас))
Оззи
Если коротко - приедут одни пидоры.
Весёлый Роджер
ЭЙ грамотей, ты не выражайся тут. Здесь полно людин с лысыми тупыми головами, шо англяцкий ыщо не зразумиют, хотя вже до Амэрыки собрались. И язык пидтяни - "So much..." надо писать, так как труд у обезьян и их братьёв щирых бандерлогов подсчитать нельзя. Тому как, вроде 7 рокив працуют - а толку никакого, одна видимость труда, а в огороде лебеда! А "со мани" цэ про цигарки чи машины, про то шо считается взлядом чи швыдко. Ю сы, ну и файно, тоди пиди и по.ы. Ах да, для Шмули и др. перевожу, хлопче хотел написать - Якой офуенный мартышкин труд!
Отож
Ну не только гавкать. Теперь,когда США доверили полячишкам кучку Абрамсов,они готовы к походу с целью посадить на московский трон нового Лжедмитрия. Осталось прихватить с собой нового гетмана Сагайдачного,- и дело в шляпе.