Вчені здивували заявою, як чай впливає на креативність
Обществоchangeua.com07 июня 2020

Вчені здивували заявою, як чай впливає на креативність

Науковці виявили, що чай здатен робити людей креативнішими. Як це працює?

Таке незвичайне відкриття зробили фахівці з Пекінського університету, які провели експеримент за участю 50 осіб. Частині добровольців дали випити води перед завданням, а частині – горня звичайного чорного чаю. Після цього всі повинні були вигадати дизайн для будівельних блоків та назву для нового закладу, пише maximum.fm

Виявилось, що ті, хто пив чай, набрали 6,54 бала за креативність, а ті, хто пив воду, – 6,03 бала. Після цього з піддослідними провели ще один експеримент, який підтвердив позитивний вплив чаю на уяву.

Медики пояснюють, що вміст теаніну та кофеїну в чаї здатен підняти рівень концентрації. Щоправда, діє цей напій не одразу, як кава, зате має доволі тривалий ефект.

Написать комментарий
💬 Последние комментарии
Владимир
Пурга
Елена
Горбатого точно могила исправит,а почему ты меня называешь жидобандеровкой? оскорбление на национальной неприязни, тем более я к евреям, которым отношусь очень хорошо,не имею.сколько тебе раз это можно объяснять?туговат ты батенька, туговат,ха.вешатель,ха.живи козлоослик,я не ты ,я не кровожадная,мне твоя жизнь дорога и пусть ты берегся,не пил много,а то сгоришь,Красная шапочка может и сжечь твою хрупкую и ранимую душу и тело.А Украина идёт в Европу.Слава Украине!
гость
петро - гори в аду
Весёлый Роджер
А ыщо Шмуля_Елен, с девичими труселями до колен, ты забув поблагодарить своих панов за их БЕСкорыстную помощь нищебродной крайине: «Елена -27 июня 2020 - Много, очень много масок, самолёт целый,большой доставил, …нужные медицинские препараты и средства всякие приборы,там инвентарь ,всякое такое . всё доставили и ИВЛ Америка людям посылает,кому надо…» Хотя эту пиндосную литаку никто не бачил, ну видно ты опять передозил Червоной Шапкой, ну як тоди, кади ты побачив мост из картоне у Крым тай 200 000 бурятив на конотанковой тяге у Донбасу. Вот выбить бы тебе глаз, старому пыдарасу!
Весёлый Роджер
У старого пропахандона Шмули_Елен, ну тот шо у девичьих треселях до колен, те же проблемы! Тильки у него - на задок!
ШИРЛИ МЫРЛИ
СЛАБА НА ПЕРЕДОК?
Весёлый Роджер
А мне вот одно не понятно, а на каком языке написан сей текст на камне? Хибаж цэ ны мова австроляховая, ну сто пудова цэ ны она! Там «Лето» и ни «Лито», там «мерил море по льду», а не «миряв море по льоду», там «князь», а ни гэтмань и тд. Но хитродупым генетичным щирым предателям всё это по х.ю, для них тильки одно играет роль, кто платит гроши, тот их и сношает! Как пишет пропахандон свинорылый Шмуля: «А шо – у дупу тоже хорошо!» Сало уронили – хероям убийцам и их оправдателям Шмулям мало!