Зеленський запропонував кандидата на посаду Авакова
Политикаwww.pb-news.info14 июля 2021

Зеленський запропонував кандидата на посаду Авакова

Президент Володимир Зеленський на засіданні фракції “Слуга народу” запропонував кандидата на посаду міністра внутрішніх справ. Глава держави запропонував посаду нардепу Денису Монастирському.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на нардепа Олександра Качуру.

“Почалося засідання фракції. Присутній президент і прем’єр. Президент запропонував Дениса Монастирського на посаду міністра МВС”, – повідомив нардеп.

Денис Монастирський є народним депутатом від “Слуги народу” та головою комітету Верховної ради з питань правоохоронної діяльності.

Згодом Монастирський заявив, що вирішив прийняти пропозицію президента.

1 комментарий

Написать комментарий
  • СВ
    14 июля 2021
    ))
    Ответить
💬 Последние комментарии
е
про тупость тебе бы промолчать...
Лена
Сколько денег на эту мразь сейчас тратят!!!!! Зайдите в детскую онкологию твари!!!!! Этому чму 87 лет. Пусть дохнет — это естественно в этом возрасте!!!!!!!! Помогите лучше этими деньгами детям суки!!!!!
Злочынна панда
А, ещё они размножали окраинцев, чтобы те вкалывали. До 52 миллионов довели поголовье
Аа
Весело тут у вас))
Оззи
Если коротко - приедут одни пидоры.
Весёлый Роджер
ЭЙ грамотей, ты не выражайся тут. Здесь полно людин с лысыми тупыми головами, шо англяцкий ыщо не зразумиют, хотя вже до Амэрыки собрались. И язык пидтяни - "So much..." надо писать, так как труд у обезьян и их братьёв щирых бандерлогов подсчитать нельзя. Тому как, вроде 7 рокив працуют - а толку никакого, одна видимость труда, а в огороде лебеда! А "со мани" цэ про цигарки чи машины, про то шо считается взлядом чи швыдко. Ю сы, ну и файно, тоди пиди и по.ы. Ах да, для Шмули и др. перевожу, хлопче хотел написать - Якой офуенный мартышкин труд!
Отож
Ну не только гавкать. Теперь,когда США доверили полячишкам кучку Абрамсов,они готовы к походу с целью посадить на московский трон нового Лжедмитрия. Осталось прихватить с собой нового гетмана Сагайдачного,- и дело в шляпе.