Дієтолог розповіла про користь полуниці

11.06.2019 12:34 www.unian.ua
Щоб зберегти максимум вітамінів у полуниці й для зимового періоду, краще її заморозити, радить дієтолог.
Дієтолог Світлана Фус назвала полуницю потужним природним засобом для профілактики серцево-судинних, онкологічних та кишкових захворювань. Полуниця — джерело багатьох вітамінів, каротину, фолієвої кислоти, мінералів, органічних кислот, клітковини й пектинів, написала вона на своїй сторінці в Instagram.
Дієтолог зазначила, що у восьми середніх ягодах полуниці більше вітаміну С, ніж в апельсині. Більш того, цей фрукт - некалорійний: лише 36-40 ккал в 100 г свіжої полуниці. Також вона смачна як у гарячих стравах, так і при випічці. Варіантів поєднання величезна кількість. "А для того, щоб зберегти максимум вітамінів у полуниці й для зимового періоду, краще її заморозити, ніж готувати варення", — порадила дієтолог. Раніше виконуючка обов'язків глави МОЗ Уляна Супрун розповіла, що шовковиця — модний суперфуд, а не сміття під ногами. А вишні — не просто начинка для пирогів або сировина для наливки, а снодійне.



Комментарии

Добавить комментарий