Здоровьеzdorovia.com.ua16 нояб.

Лікування їстівними квітами

Настурції

nk_hauz/-mmhoa61ngvjrcr7n08p.jpg

Настурції є кулінарним фаворитом завдяки яскравим кольорам і унікальному пікантному смаку. Вони гострі і злегка пряні, що робить їх прекрасним доповненням до салатів, а також до тортів і випічки. Крім того, вони також містять різні мінерали, а також корисні для здоров'я сполуки з антиоксидантною і протизапальною дією, що робить їх цінним доповненням до будь-якої страви.

Календула

Прекрасну їстівну квітку календули часто описують як пряну і гостру. Це робить їх довгоочікуваним доповненням до рецептів супів, пасти і страв з рису, а також до масел і салатів. Календула також відома як "шафран для бідняків", так як її пелюстки надають чудовий жовтий відтінок супів, паст і яєчні.

Гвоздика

Пелюстки гвоздики на подив солодкі і делікатно ароматні, їх можна замочувати у вині, цукерках або використовувати в якості прикраси для тортів і випічки. Відомі своєю лагідною запахом гвоздики або мускатного горіха, пелюстки гвоздики також використовуються для додання кольору салату.

Ромашка

Квітки ромашки, найбільш відомі своєю здатністю знижувати тривожність і покращувати якість сну, мають злегка солодкуватим землистим смаком, який вони легко надають продуктам, з яких вони готуються.

💬 Последние комментарии