Цукор у напої збільшує ризик смерті від серцево-судинних захворювань - вчені
Здоровьеhealth.unian.ua28 апреля 2015

Цукор у напої збільшує ризик смерті від серцево-судинних захворювань - вчені

Таких висновків прийшли вчені з Каліфорнійського університету в Девісі. Дослідження вперше продемонструвало пряму залежність між кількістю цукру в підсолоджених напоїв та зростанням певних факторів ризику серцево-судинних захворювань. Дані епідеміологічного дослідження показують, що ризик смерті від серцево-судинного захворювання — провідної причини смерті в США та у всьому світі — підвищується із збільшенням кількості споживаного цукру. «Наші результати ясно показують, що люди гостро реагують на шкідливі ефекти надлишків харчового цукру в широкому діапазоні рівнів споживання», -сказав автор дослідження Кімбер Стенхоуп.

Написать комментарий